0297 52 73 16 ma. & di. 06 291 590 08

Werkplaats kachel

werkplaatskachel_01In uw werkplaats is het van belang dat u kunt werken in een behaaglijke temperatuur. Een te koude of te warme ruimte is negatief voor de arbeidsproductiviteit en het materiaal. Tevens is deze houtkachel een echte vochtvreter en zorgt daardoor voor behoud van uw materiaal in de werkplaats of schuur.

Om te zorgen voor een stabiele temperatuur, is de Turbo houtkachel de perfecte manier om uw werkplaats te verwarmen. Deze efficiënte Turbo houtkachels zijn gemakkelijk in gebruik, hebben een zeer lange brandduur (10 tot 12 uur is geen uitzondering) op één houtvulling en biedt een totale verbranding met weinig as resten. Het drogen en schone houtafval gooit u niet meer in de afvalcontainer maar gebruikt u als brandstof voor de houtkachel. Of dat nu afvalstukken, zaagsel of mot is de Turbo houtkachel maakt er warmte van.

De 6 modellen hebben allen een andere capaciteit, waardoor voor elke ruimte een geschikte kachel is te vinden. De volledige en efficiënte verbranding zorgt voor een vermindering in stookkosten, zeker nu met stijgende olie-, en gasprijzen. Naast werkplaatsen zijn deze kachels ook ideaal voor woonruimtes, garages en kantoorruimtes.